Soluții complete

Marketing Medical

Imbunătățește comunicarea digitală cu pacienții

 

Med IT oferă soluții digitale complete pentru crearea și susținerea unei identități vizuale complexe și coerente, care să rezoneze cu pacienții și să le îmbogățească experiența. 

De la dezvoltare web, branding și grafică până la content writing, campanii de email&SMS și SEO, oferim o gamă variată de servicii care să te ajute.

 

Soluții complete de Marketing Medical 

Web Development & UX

Crearea și dezvoltarea unui website sau a unor pagini web utilizând un proces de design care oferă cea mai bună și relevantă experiență utilizatorilor.

k

Graphic Design & DTP

Crearea de materiale vizuale, atât digitale cât și printate, care vin în susținerea imaginii și identității vizuale ale brand-ului și sunt utilizate în campanii de marketing.

Servicii Foto / Video & Live

Servicii media specializate de fotografie și înregistrare video, atât pentru evenimente (transmisii live), interviuri, cât și în cadrul operațiilor.

Performance (Google Ads, FB Ads)

Crearea și administrarea campaniilor de promovare FB & Google Ads (pay-per-click advertising).

SEO (Search Engine Optimisation)

Optimizarea și îmbunătățirea website-ului și conținutului pentru a deveni vizibil în căutările pacienților pe diferite motoare de căutare.

U

Branding vizual

Crearea identității vizuale, personalizate după nevoile fiecărui client și a unei imagini care vine în susținerea obiectivelor și valorilor businessului.
b

Copywriting & Conținut

Creare de conținut personalizat și optimizat sub formă de texte pentru website, postări de blog, potrivit nevoilor clientului și adaptat pacienților.

Management Social Media

Administrarea conturilor de pe rețelele sociale (Facebook, Instagram etc) prin crearea și programarea de postări și conținut conform unui plan editorial, cât și analiza acestora.

SMS Marketing

Trimiterea de mesaje tranzacționale (în masă) care vin în susținerea campaniilor de Marketing și comunică oferte, alerte sau update-uri.

E-mail Marketing

Crearea unor campanii personalizate prin intermediul email-urilor.

pregătit pentru următorul pas?

Alege digitalizarea. Alege MedIT.